Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya by Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya

By Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura

  • Release Date: 2002-09-26
  • Genre: Europa
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Dins del marc dels actes de celebració de l’Any Ramon Llull, la Biblioteca de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publiquen Ramon Llull a la Biblioteca de Catalunya. Aquesta obra vol apropar als lectors un dels pensadors catalans més universal de tots els segles a través d’aquest llibre electrònic optimitzat per a dispositius mòbils. 
Aquest llibre presenta diferents estudis redactats per experts en la vida i obra d’aquest escriptor i filòsof i es complementa amb una sèrie d’entrevistes –conduïdes per Joan Santanach– a investigadors especialistes sobre l’autor: Lola Badia, Alexander Fidora, Amador Vega i Albert Soler, amb l’aportació de Ricard Torrents, expert en Verdaguer. Igualment s’hi poden escoltar lectures de fragments de textos tan rellevants com el Llibre de Meravelles o el Llibre del gentil, fetes pels mateixos entrevistats, i una interpretació inèdita d’Antoni Rossell del poema Desconhort enregistrada a Sant Pau del Camp.
Els textos, a càrrec de Joan Santanach, ajuden a conèixer diverses facetes d’aquest autor, a més a més de presentar una selecció dels manuscrits i impresos més significatius conservats a la Biblioteca de Catalunya. El darrer capítol inclou una selecció bibliogràfica actualitzada.
El llibre és d’accés lliure en format EPUB per a dispositius iOS, Adroid i en format .PDF per a ordinador. Es distribueix sota una llicència de Creative Commons que n’autoritza la reproducció, distribució i comunicació pública sense afany de lucre.

keyboard_arrow_up